Hypotheken Review ?

Als u op zoek bent naar een helderder, gelukkiger hypotheek ervaring, wilt u zich misschien wenden tot SOL Mortgage voor uw huis lening behoeften. Het bedrijf zegt dat het wordt geleid door een team van “toegewijde carrière lending professionals” die moe zijn van het horen over slechte hypotheek ervaringen.

Hun missie is om u te voorzien van een warme en verhelderende thuis lening reis, een beetje zoals liggend in het zand op het strand op een zonnige dag, behalve waarschijnlijk niet zo goed. Het is tenslotte een hypotheek. Maximaal hypotheek berekenen

Hoe dan ook, ze zeggen dat ze die visie kunnen bereiken door uw hypotheek snel, gemakkelijk en transparant te maken, met de steun van deskundige begeleiding en uitzonderlijke klantenservice.

Hypotheek Review: Een helderder Home Lening Ervaring

Laten we eens meer te weten komen om te zien of SOL Mortgage een goede keuze voor u zou kunnen zijn.

SOL Hypotheek snelle feiten
Directe hypotheekverstrekker die huisaankoop- en herfinancieringsleningen aanbiedt
Opgericht in 2018, gevestigd in Santa Ana, Californië
Een dba van moedermaatschappij JMAC Lending, Inc.
Vergunning om zaken te doen in 26 staten, waaronder Hawaï
Personeel spreekt ook Kantonees, Mandarijn, Spaans en Vietnamees
SOL Mortgage is een direct-to-consumer hypotheekverstrekker in Santa Ana, Californië (niet al te ver van Disneyland) die financiering voor de aankoop van een huis en herfinancieringsleningen aanbiedt.

Hoewel het misschien niet zo leuk is als een bezoek aan het Magic Kingdom, streven ze er wel naar om de hypotheekervaring zo helder mogelijk te maken.

Het bedrijf werd slechts een paar jaar geleden gelanceerd, en is eigenlijk een dba van JMAC Lending, Inc, die al sinds 2007 bestaat.

SOL Mortgage lijkt de online kredietverstrekker divisie van het bedrijf te zijn, wat betekent dat u met een leningsofficier en een verwerker op afstand zult werken om uw hypotheek af te sluiten.

Een handige functie is hun personeel spreekt een verscheidenheid van talen, waaronder Kantonees, Mandarijn, Spaans en Vietnamees.

Op dit moment heeft SOL Mortgage een vergunning om zaken te doen in 26 staten, waaronder Alabama, Arizona, California, Colorado, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Kentucky, Maryland, Michigan, Minnesota, Nevada, New Jersey, New Mexico, North Carolina, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, en Washington.

Bent u op zoek naar een huis kopen of herfinancieren?

Ik wil een huis kopen

Ik wil mijn huis HERfinancieren
Aangedreven door Mortgage Research Center, LLC. Door gebruik te maken, wordt u gekoppeld aan deelnemende leden van het Mortgage Research Center, LLC netwerk die contact met u kunnen opnemen met informatie met betrekking tot het kopen en financieren van een huis. Deze leden hebben meestal betaald om te worden opgenomen, maar worden niet onderschreven door Mortgage Research Center, LLC of deze site. Mortgage Research Center, LLC. is een hypotheek licentiehouder – NMLS ID 1907 (www.nmlsconsumeraccess.org). Gelijke kansen voor huisvesting. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Licentie-informatie
Hoe kunt u een aanvraag indienen bij SOL Mortgage
U kunt hen direct bellen of hun website bezoeken voor een gratis offerte.
Degenen die klaar zijn kunnen gewoon klikken op “Apply” om het huis lening proces te starten
Hun digitale hypotheek applicatie wordt aangedreven door fintech bedrijf Maxwell
Alle leningverwerking wordt afgehandeld in hun beveiligde kantoor in Santa Ana, CA
Om met SOL Mortgage aan de slag te gaan, kunt u hen rechtstreeks bellen of hun website bezoeken.

Als u het laatste doet, heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of direct online een aanvraag te doen vanaf hun website.

U moet zeker spreken met een lening officier eerste om lening prijzen en in aanmerking te komen om te voorkomen dat het verspillen van uw tijd te bespreken.

Zodra u klaar bent om een aanvraag in te dienen, zeggen ze SOL-long tegen het papierwerk en hallo snelheid en gemak.

Om dit te bereiken, maken ze gebruik van een digitale hypotheekaanvraag, aangedreven door fintechbedrijf Maxwell, waarmee u zo veel mogelijk taken elektronisch kunt voltooien.

Dit betekent dat u uw bankrekening en werkgegevens moet kunnen koppelen, papierwerk moet kunnen scannen en uploaden, documenten elektronisch moet kunnen ondertekenen en de voortgang van uw lening van begin tot eind moet kunnen volgen via het online kredietnemersportaal.

Al met al is het hun missie om het zowel snel als gemakkelijk te maken om een hypotheek aan te vragen en deze ook daadwerkelijk te financieren!

Lening Programma’s Aangeboden door SOL Mortgage
Huis aankoop leningen
Herfinanciering leningen: tarief en termijn, cash out, en stroomlijnen
Conventionele leningen gedekt door Fannie Mae en Freddie Mac
Jumbo leningen tot een leenbedrag van $2.5 miljoen
FHA leningen
VA leningen
Beschikbaar voor primair, tweede, en vastgoedbeleggingen (1-4 eenheden)
Zowel vaste rente en verstelbare rente opties zijn beschikbaar
SOL Mortgage biedt een breed scala van lening programma’s, met inbegrip van huis kopen leningen en herfinanciering leningen.

Bestaande huiseigenaren kunnen een tarief en termijn herfinanciering, cash out herfinanciering, of een stroomlijn herfinanciering te krijgen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *